Во овој момент, на Италијански - Македонски Речник има голем број на 207,071 зборови во италијански како 60,354 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го2,241,062 / изрази , меѓу 11,878 денес.
Тагови: Италијански - Македонски речник,Италијански, Македонски , речник, преводи, онлајн речникИталијански, Италијански -Македонски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на italian-english-dictionary.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
0.0165 / 0.0107 (20)
Вратете се на почетокот